Duurzame reiskoffer kopen? Ga voor de Princess Traveller Green Collection

Reiskoffer kopen

Reiskoffer kopen

Een reiskoffer kopen, er zijn er ontzettend veel en deze rakkers heb je eigenlijk altijd nodig wanneer je op reis gaat. Sommige kiezen liever voor een backpack, maar een koffer is toch altijd handig om te hebben. Als ik bijvoorbeeld een weekendje weg ga, pak ik toch eerder mijn trolley erbij dan mijn grote backpack. Ik hoor je nu denken, maar welke koffer moet ik nou aanschaffen? Er zijn ondertussen zoveel verschillende reiskoffers te koop waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom deel ik in deze blog een toch wel heel unieke reiskoffer die niet alleen ontzettend handig is, maar ook nog eens is gemaakt van gerecycled plastic! 

Princess Traveller suitcase

Of je nou opzoek bent naar een harde koffer, een zachte koffer, reistas of reisaccessoires zoals bijvoorbeeld een nekkussen bij Princess Traveller vind je het allemaal. Princess Traveller is een innovatief bedrijf die met unieke concepten verschillende soorten reizigers willen aanspreken. Neem jij, net als ik altijd te veel spullen mee en is je koffer daardoor te zwaar? Daar heeft Princess Traveller iets op bedacht, namelijk een reiskoffer met weegschaal! Of voor degene onder ons die vaak niet meer weten in welk vakje je nou je paspoort of vliegticket hebt opgeborgen, is er de koffer met paspoorthouder waarin al je waardevolle documenten passen. Of kies je liever voor een koffer met een ingebouwde powerbank? Zo kun je waar je maar wilt en wanneer je maar wilt je telefoon opladen. De koffer met de weegschaal zal voor mij wel een handige oplossing zijn! 
Reiskoffer kopen
handbagage trolley

Princess Traveller Green Collection – Sumatra

Naast de vele handige en vrolijk gekleurde reiskoffers, komen ze met de nieuwe en revolutionaire Princess Traveller Green Collection! Dit is de allereerste ‘groene’ reiskoffer collectie. De koffers zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen. Niet alleen de binnenvoering maar ook de harde cover en rits zijn gemaakt van dit materiaal en zorgen er dus voor dat je rond kunt lopen met een sustainable koffer. De Sumatra koffer van de Princess Traveller Green Collection kun je aanschaffen in de maat S (trolley), M en L. Leuk om te weten, bij ieder formaat wordt aangegeven van hoeveel PET flessen de koffer is gemaakt! Zelf heb ik het trolley formaat gekozen (maat S) en deze koffer is gemaakt uit maar liefst 56 PET flessen. Kun jij je dat voorstellen?  

Koffers van gerecycled plastic

Milieuvriendelijke reisbenodigdheden zie je steeds vaker terug in de reisbranche en zijn dan ook ontzettend populair. Zo ook milieuvriendelijke reiskoffers die gemaakt worden van bijvoorbeeld gerecycled plastic. 

Princess Traveller Green Collection
Princess Traveller Green Collection

Personaliseer je eigen reiskoffer

Wil je niet een standaard koffer waar iedereen mee rondloopt? Bij Princess Traveller kun je jouw reiskoffer geheel personaliseren. Zo koos ik ervoor om de trolley te laten bedrukken met het logo van sherulestheglobe. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je initialen erop te laten drukken of zelfs een foto. Het is niet alleen leuk, maar ook nog eens ontzettend handig aangezien je koffer overal tussenuit springt. 

Princess Traveller
Princess Traveller suitcase

Mocht je nog een reiskoffer gaan kopen dan raad ik je zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website van Princess Traveller. Heb je nog vragen over de koffers, laat dan een reactie achter!

Sharella Ruts
Sharella Ruts

Mijn motto: ‘Finding comfort in the chaos of life’. Heb jij nou nog extra tips, tricks, andere leuke weetjes of vragen? Laat dan een comment achter!

Find me on: Instagram | Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *